Velkommen til Pynten

Ytterst på Holstneset i Harstad kommer ditt nye hjem helt ut mot havet. Det blir som å sitte i baugen på et stort skip med fri sikt på alle kanter – hjemme i din egen stue. Ingenting kommer i veien for utsikten og sola. I de 70 splitter nye leilighetene kommer heller ikke noe mellom deg og den behagelige hverdagen: Gressklipping, snømåking og annet vedlikehold er det andre som tar seg av, og bilen står tørt og trygt i garasjen.

På Pynten skal heller ikke avstander komme imellom deg og det du trenger og liker. Det aller meste ligger i kort gå avstand. Butikker, kulturhus, bibliotek, legesenter og lekeplasser er noe av det du har like ved. Øvrige tilbud finner du ved å følge den idylliske Havnepromenaden i 10 minutter inn til bykjernen.

Les mer
Pynten er en del av det som er i ferd med å bli en spennende og levende ny bydel. Flere av de mange planene for denne delen av Harstad er i ferd med å bli virkelighet. Områdene rundt byggene blir grønne og fine med hyggelige sitteplasser, og innerst i Harstadhamn kommer en helt ny park. Det er mye å glede seg til.

Her skal ingenting komme mellom deg og det virkelig gode livet.

Om prosjektet

Trinn 2 –  Sentrumsleiligheter med utsikt

På Pynten er alt nytt. Bilen står tørt og trygt innendørs, bare en heisknapp unna. Alt utvendig besørges av fellesskapet. Du trenger bare å holde styr på det som er rundt deg, resten blir ivaretatt.

Alle leilighetene er oppgradert med høyere standard på kjøkkenet og badet. Gulvene er i 1-stavs eikeparkett med vannbåren varme. Leilighetene har praktiske og romslige planløsninger med to, tre eller fire rom. Størrelsene varierer fra 38 til 114 kvadratmeter, alt etter ditt behov. Og får du slekt eller venner på besøk har du en møblert gjesteleilighet til din disposisjon i bygget.

Utsikten over havet og byen får du gjennom store vindusflater i stua og på soverommet, eller fra balkongen. Så unn deg litt luksus. Ikke prangende, men med bokvaliteter du verdsetter. Så du kan senke skuldrene og nyte de små øyeblikkene i hverdagen.

Se ledige leiligheter

Fordelaktig finansiering

Pynten etableres som et borettslag med innskudd på kun 40 % av totalsummen. Fellesgjelden blir på 60 % med 10 års avdragsfrihet. Driftskostnadene vil ligge på rundt 40 kroner per måned per kvadratmeter. For ei leilighet til fire millioner kroner vil kostnadene til fellesgjeld og fellesutgifter beløpe seg til cirka 5.400 kroner per måned før avdrag og eventuelt privat lån. Det er til å leve med for svært mange.

Bygget er planlagt ferdigstilt i 2022. Som medlem av Bonord kan du benytte deg av forkjøpsretten ved salgsstart.

Trinn 1 – Innflyttingsklare sentrumsleiligheter

Selveierleilighetene på Holstneset har alt du måtte ønske deg i din nye bolig. Ikke bare har du en unik beliggenhet ved sjøkanten, det er også lagt vekt på høy kvalitet på materialvalg, og nøye gjennomtenkte planløsninger. Av særskilte kvaliteter kan vi nevne at alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme i kjøkken, stue og gang, noe som gir et lunt og behagelig inneklima. Stilrent og tidløst kjøkken leveres av kvalitetsleverandøren Sigdal, og leveres selvsagt med integrerte hvitevarer.

Beboere har også tilgang til en gjesteleilighet på ca 45 kvm med bad, kjøkken og soverom.

Se ledige leiligheter

Meld din interesse her og motta mer informasjon eller ta direkte kontakt med megler.

  Se personvernpolicy

  Kontakt megler

  Runar Bjørkelund
  Avdelingsleder
  runar.bjorkelund@em1nn.no
  928 06 276

  Njål Soltun
  Eiendomsmegler
  njal.soltun@em1nn.no
  928 06 434