Velkommen til Pynten

Pynten består av 70 leiligheter fra 38 til 118 kvm. Tredje til åttende etasje vil bli organisert som et borettslag, mens det er selveierleiligheter i plan 2. I tillegg vil du kunne disponere en møblert gjesteleilighet.

Ditt nye hjem blir trivelig å se på. Bygget er kledd i trepanel, som gir et varmt og levende uttrykk samtidig som det er moderne, miljøvennlig og stilrent. Fasaden er brutt opp med både store og små vindusflater, noe som skaper spenning og variasjon på nært hold og på avstand. Omgitt av kaipromenaden og hyggelige fellesområder er vi sikker på at du vil føle deg hjemme – også når du er ute.

Les mer om prosjektet

En forestilling du knapt kan forestille deg

Len deg tilbake og nyt naturens mesterstykker fra orkesterplass i din egen stue. For på Pynten er du tett på alt. Skyene og lyset som speiler seg i havet, omkranset av fjellene på Senja og Rolla. Bølgenes jevne puls, den friske lufta. Havtåka. Varmen fra sola. Med roen som bare nærværet til elementene kan gi.

Pynten er plassert på Harstads nye orkesterplass, ytterst på Holstneset, rett over vågen fra Kulturhuset. Her er ingen foran, ingen ved siden. Kun det du lar øyet hvile på. Trondenes kirke, Grytøya, Sandsøya og Senja i nord. Sjøfronten og mektige fjellkjeder i øst. Byen i sør og vest. Hurtigruta på vei inn Vågsfjorden. Tett på alt sammen. Alltid glidende overganger mellom sceneskiftene. Gjennom hele døgnet, gjennom alle årstidene. Alltid like vakkert, alltid like nytt.

Se flere bilder

En hverdag med rom for det hverdagslige

På Pynten er alt nytt. Bilen står tørt og trygt innendørs, bare en heisknapp unna. Alt utvendig besørges av fellesskapet. Du trenger bare å holde styr på det som er rundt deg, resten blir ivaretatt.

Alle leilighetene er oppgradert med høyere standard på kjøkkenet og badet. Gulvene er i 1-stavs eikeparkett med vannbåren varme. Leilighetene har praktiske og romslige planløsninger med to, tre eller fire rom. Størrelsene varierer fra 38 til 114 kvadratmeter, alt etter ditt behov. Og får du slekt eller venner på besøk har du en møblert gjesteleilighet til din disposisjon i bygget.

Utsikten over havet og byen får du gjennom store vindusflater i stua og på soverommet, eller fra balkongen. Så unn deg litt luksus. Ikke prangende, men med bokvaliteter du verdsetter. Så du kan senke skuldrene og nyte de små øyeblikkene i hverdagen.

Les mer om gjesteleiligheten

Møblert gjesteleilighet med maksimal gjestekomfort

På Pynten disponerer beboerne en lekker og praktisk gjesteleilighet på omtrent 37 kvadratmeter. Et stort bad, kjøkken og eget soverom gir deg god plass til familie og venner som kommer på besøk. Langveisfarende kan godt bli litt lenger når du inviterer til runde dager, høytider eller bare et hyggelig besøk. Det er behagelig for alle at man slipper å sove i stua og unngår kø på badet. Gjesteleiligheten gir deg muligheten til å tilby besøkende et alternativ til overnatting som er både romslig og hyggelig.